MUZIEK, KLEDING
& LIFESTYLE

Uit liefde voor muziek ontstond het concept Pardie&Bullshit. Een gemengde groep jongeren met het idee om zelf feesten te organiseren met de rode draad: goede muziek en een ongedwongen vibe.

Door kleine feestjes te geven waarin onze eigen muziekvoorkeur, gezelligheid en liefde centraal stond is de start van PNB gemaakt en bleek er veel animo te zijn. Ook was er altijd de voorkeur voor exclusieve kleding en sneakers, hieruit zijn de eerste ontwerpen voor eigen PNB-kleding ontstaan. Met een eigen kijk op “hoe de kwaliteit van kleding zou moeten zijn”, “eruit moet zien” en “uit zou moeten stralen”.

Uiteindelijk zijn wij van mening dat deze liefde voor muziek en kleding samen hoort in een bepaalde lifestyle. PNB is een platform dat deze interesses combineert en de mensen die dit delen moet samenbrengen. Samenbrengen op een evenement. Samenbrengen door het dragen van een kledingstuk. Samenbrengen door mensen te helpen met het ontwikkelen hun eigen creativiteit. Wij delen onze liefde en brengen mensen samen die deze liefde delen met ons.

Vier jaar en veel Pardie&Bullshit later staan we hier, één grote familie die zich vooral focust op het brengen en delen van liefde in verschillende vormen. Evenementen, een eigen kledinglijn, muziekstudio en nog veel meer!

#pnb approved
#pnbsoundsystem

GIVE US SOME LOVE:

Hebben wij jouw interesse gewekt, heb je een vraag of heb je gewoon zin om ons te ontmoeten?

Doe je best in het tekstvlak hieronder en (waarschijnlijk) nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!